Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Velká ještěrka změří síly s velkou opicí. Snímek Godzilla vs. Kong se představuje v první ukázce

Kultura

  16:00
LOS ANGELES - Souboj dvou ikonických monster. Film Godzilla vs. Kong se představuje v první plnohodnotné ukázce. Snímek zamíří do kin a na službu HBO Max 26. března.

Snímek Godzilla vs. Kong (2021). foto: KAIJU NEWS

Kdo je hrdina a kdo padouch? Projekt MonsterVerse studia Legendary, které se snaží do jednoho filmového vesmíru obsáhnout všechny podobné filmové příšery, pokračuje soubojem dvou snad nejznámějších z nich.

O příběhu toho známo mnoho není, ale podle dostupných informací bude přerostlá opice bojovat na straně těch dobrých, aby zabránila Godzille zničit život na planetě. 

Ve filmu si zahrají Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brownová, Rebecca Hallová, Brian Tyree Henry, Šun Oguriová, Eiza Gonzálezová, Jessica Henwicková nebo Julian Dennison. Režie se ujal Adam Wingard (Death Note, Blair Witch: 20 let poté). 

Snímek měl mít původně premiéru již letos v březnu, ale koronavirová pandemie plány zhatila. Nekonala se ani odložená premiéra loni v listopadu. Godzilla vs. Kong bude tak bude dalším filmem, který se dočká dvojí premiéry - představí se souběžně v dosud otevřených kinech a na službě HBO Max. 

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...