Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Vyprodaný festival Rock for People se kvůli pandemii neuskuteční. Posouvá se o další rok

Kultura

  11:50
HRADEC KRÁLOVÉ - Populární žánrový festival Rock for People na sociálních sítích oznámil, že se kvůli pandemické situaci letos neuskuteční. Pořadatelé místo toho slibují menší akce. Nový termín Rock for People je tak 16. až 18. června 2022.

Velkým lákadlem letošního ročníku měla být kapela Green Day. foto: REPRO LN

Green Day, Fall Out Boy, The 1975, Weezer, Skillet nebo Black Veil Brides. To jsou jen některé z kapel ohlášených na letošní ročník hudebního festivalu Rock for People, který se každoročně koná u Hradce Králové. Akce se ale z pandemických důvodů přesouvá až na příští rok.

Festival Rock for People In the Game.
Festival Rock for People In the Game.

Pořadatelé nicméně slibují, že se až se dozví přesné podmínky pořádání akcí, uspořádají v areálu menší hudební setkání v duchu festivalu. 

“Nevzdáváme se a chystáme letos tak trochu jiný Rock for People, abychom fanouškům i sobě umožnili odreagování se od nelehkých časů. Hned jak bude jasné, za jakých podmínek lze akce pořádat, oznámíme detaily,“ oznámil ředitel festivalu Michal Thomes webu Musicserver.cz.

Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. V případě vrácení se zájemci mohou ozvat na emailovou adresu vstupenky@rockforpeople.cz.

Festival Rock for People se ze stejného důvodu nekonal ani minulý rok. Místo něj ale organizátoři uspořádali několik alternativních akcí včetně festivalu ve virtuálním prostoru nazvaném Rock for People In the Game.

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...