Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Walkera, Texas Rangera zatkla v Texasu policie. Jeho představitel v baru tropil výtržnosti

Jared Padalecki v seriálu Supernatural. foto: WB

TEXAS - Walker, Texas Ranger vždy stojí na straně spravedlnosti. Jeho nový představitel ale spravedlnosti spíše přidělává potíže. Herec Jared Padalecký měl v baru v texaském městě Austin v opilosti napadnout minimálně dva hosty.
  16:00

Podle webu TMZ trávil herec neděli v baru Stereotype ve středu města. V alkoholovém opojení měl praštit do obličeje barmana a následně přáteli vyveden na ulici. Kamerové záznamy dále ukazují, že se Padalecký napadl někoho i přímo na ulici, přiskočil k němu a chytil ho za hlavu. Podle některých svědectví se Padalecki před útokem na barmana stihl pohádat i s manažerem podniku, kterého měl také uhodit, ačkoliv to nebylo potvrzeno. 

Seriál Walker, Texas Ranger (1993-2001). Tvůrci: Christopher Canaan, Leslie...
Seriál Walker, Texas Ranger (1993-2001). Tvůrci: Christopher Canaan, Leslie...

Policie herce zadržela, ale ten ještě předtím údajně stihl vytáhnout balíček bankovek a strážníkům je nabízet. Celá situace je o to zvláštnější, že Padalecki může podle některých zdrojů být vlastníkem baru Stereotype. Není tajemstvím, že on a jeho herecký kolega ze seriálu Lovci duchů (Supernatural) Jensen Ackles společně vlastní v Austinu minimálně jeden nespecifikovaný podnik.

Problémový ochránce zákona

Veselé je, že Padalecki nedávno získal roli, která je pro mnoho diváků symbolem absolutní morality a dodržování všech zákonů. Ztvární Cordella Walkera v seriálu Walker, nové verzi dnes již kultovního Walkera, Texas Rangera.

Původní seriál vysílala televize CBS mezi roky 1993 až 2001. Neohroženého texaského strážce pořádku Cordella Walkera ztvárnil herec Chuck Norris. Ze seriálu seriálu se stal kultovní hit - Walker, Texas Ranger se dosud vysílal ve více než sto zemích a dočkal se i románových zpracování. Seriál úspěšně kombinoval působivé akční scény s morálními poselstvími.

Novinka by měla být o poznání temnější. Padaleckého Cordell Walker bude vdovec, který se po dvou letech v policejním utajení vrací domu ke svým dětem. Kromě případů plných brutálních vražd bude muset obnovit přerušené vztahy se svou rodinou. Což nebude vůbec jednoduché. Walker by tak měl být docela jiným příběhem.

Pro televizi CBS nejsou restarty populárních sérií novou záležitostí. V minulosti se svých nových verzí dočkaly seriály Havaj 5-0 (2010), Magnum (2018) nebo MacGyver (2016).

Svou oblíbenost si původní Walker, Texas Ranger udržel i téměř dvacet let po svém konci. Přispěl k tomu Norrisův status internetové legendy, jenž dokáže úplně vše, například rozdělit cokoliv na tři půlky. K popularitě přispěla i oblíbená noční talkshow moderátora Conana O´Briena. Ten v pořadu často používá scény ze seriálu vytržené z kontextu, aby ilustroval různé události.

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...