Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Jeden film navštívil 45krát. Zapálený fanoušek byl na nových Avengers v kině každý den

Kultura

  16:00
LOS ANGELES - “Je to odpověď na život, vesmír a všechno ostatní,“ myslí si o filmu uživatel Twitteru s přezdívkou Nem: The Infinity Watcher (nekonečný divák). Stal se internetovou senzací, protože na posledních Avengers byl v kině již pětačtyřicetkrát a své zálibě věnuje všechen volný čas i peníze.

V Avengers: Infinity War se hrdinové postavili největšímu padouchovi vesmíru Thanosovi. foto: Falcon

Téměř každý den přidává Nem na svůj účet nové fotky z kina (stále toho samého) nebo snímky lístků, které si láskyplně srovnává do alba. Někteří z jeho fanoušků obdivují jeho zapálenost, jiní naopak spekulují o jeho duševním zdraví. Snímek začal Nem sledovat koncem dubna, kdy měl americkou premiéru. Viděl ho tak každý den alespoň jednou a jak na svém profilu přiznává, někdy i dvakrát.

RECENZE: Avengers: Infinity War. Špičkový sériový výrobek plný superhrdinů

Nema na Twitteru v současné chvíli sleduje kvůli jeho zálibě 21,6 tisíc lidí. Objevily se snahy dostat Nema, bezesporu nejzapálenějšího fanouška Avengers, do Los Angeles na setkání s herci a premiéru Avengers 4. Studio Marvel se k návrhu zatím nevyjádřilo.

Same day, differenthat. Ohyeah, I gothatstoo. 45th timewatching#InfinityWar pic.twitter.com/KcMpJwLpQ1

— Nem: TheInfinity Watcher(@NemRaps) 7. června 2018

Nemův případ vzdáleně připomíná divačku z Kolumbie, která si minulý rok na Netlixu pustila 317krát snímek Pán prstenů: Návrat Krále. Pomáhal jí prý usnout v těhotenství.

S odhadovým rozpočtem na produkci ve výši 300 až 400 milionů dolarů je...
Avengers: Infinity War propojil Avengers i s hrdiny z vedlejší série Strážci...
Autor: