Diskuze
KUNC: Nejraději mám takzvané znalce, kteří chtějí zapůsobit na prvním rande a začnou personál poučovat
Děkujeme za pochopení.
B20o33h33u15s44l15a27v 85R39a92m38e33š
Mno, lidé si svoji frustraci vylévají všude, restaurace nejsou výjimkou - co by asi mohly vyprávět prodavačky, průvodčí ve vlaku a další a další zaměstnanci, kteří přichází do styku s lidmi. Být mistr světa v aroganci mně nepřijde jako zvlášť dobrý předpoklad pro práci, která v podstatě je o službě zákazníkovi.
V31l30a20d59i48s59l54a40v 42G45r30y87c
ani guláš tam nemají, otevřeno do 22hod.
J74a95r32o20m11i58r 59N21o20v23a30k
Každá profese by ráda získala jakousi společenskou prestiž , o tom žádná. Nicméně - kuchaři opravdu nejsou konstruktéři raketoplánů, i když se tak začínají tvářit . Vaření opravdu není žádná věda. Je to řemeslo jako každé jiné.
M30a38r77t57i69n 16V74e67l41e40b94a
Docela zajímavé psát negativní glosy na zákazníky. Tedy na lidi, kteří mu nosí peníze. Názory na zákazníky mám i já různé, ale abych je ventiloval ve veřejném prostoru by mě nenapadlo ani ve snu.
J59i72ř88í 43J42o73n64á14š
také myslím svoje, ale nikdy bych si nedovolil se o nich takto veřejně vyjadřovat...