náhledy
Candát, makrela, kadeřávek, kedlubna
Autor: FIELD
Ve světové konkurenci více než obstál český Oldřich Sahajdák z restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: SCP
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Jehněčí, brokolice, ovčí sýr, podmáslí
Autor: FIELD
Domácí sýr, syrovátka, řepa, černý ořech
Autor: FIELD
Interiér restaurace Field
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šéfkuchař Roman Paulus
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
Šéfkuchař Roman Paulus
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
Babaganoush z lilku se skvěle hodí k vepřovým žebrům či jehněčím kotletám.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Šéfkuchař restaurace Alcron Roman Paulus připravuje roštěnku Esterházy jako minutku.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Roman Paulus, šéfkuchař Alcronu.
Autor: Lidové noviny
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Hovězí jazyk, hruška, hořčice, mák
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Růžičková kapusta, zelí, kmín a vepřový bůček.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Českou scénu zastoupil držitel jednoho „michelinu“ Oldřich Sahajdák z restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise.
Autor: SCP
Interiér restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Losos marinovaný v bílém rumu se salátem tabouleh
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Šneci z Lužických hor a krupicová kaše s bylinkovým máslem a pórkovou pěnou
Autor: MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling - Michaela Tomišková