Pátek 5. března 2021svátek má Kazimír 3 °C sněhové přeháňky Předplatné LN
Premium

Zákazníci by měli najít hospodu takovou, na jakou byli zvyklí a jakou měli rádi, říká šéfkuchař Pohlreich

Zdeněk Pohlreich | foto: Tomáš Krist MAFRA

Lidovky.cz > Zprávy > Lidé

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich o roce jako na houpačce, nové krabičkové hospodské kultuře a o tom, proč se nevyplácí řídit restauraci srdcem.

Se Zdeňkem Pohlreichem jsem se sešla ve chvíli, kdy zbývalo jen pár hodin do opětovného uzavření restaurací v celém Česku – bez výhledu, kdy opět budou moci pozvat své hosty ke stolům. Postižené jsou tu obě strany: hospodští i jejich štamgasti, neboť posezení v restauraci u půllitru piva je neodmyslitelnou součástí české kultury.

Tento článek je součástí exkluzivního obsahu

První měsíc za 1 Kč, následně za 39 Kč měsíčně. Členství je možné kdykoliv zrušit a je bez závazků.

Již máte předplatné?
Stačí se přihlásit a číst dál.

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Konec cukrárny, jež zná chutě Smíchova. Motivace je pryč, říká majitelka

Cukrářka Klára Frycová | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Po otevření dveří pod růžovým vývěsním štítem se nos návštěvníka i přes nasazenou roušku zaplní vůní čokolády....

Jací jsme v posteli podle hvězd? Blíženci experimentují, Štíry sex ovládá

Znamení zvěrokruhu - ilustrační foto | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium O lásku je třeba pečovat stejně jako o zdraví. Proto se oslava svátku zamilovaných, který připadá na 14. února, zdá...

Policie vyklízí Hlavní nádraží. Jeho obyvatelé si našli nový „Sherwood“

Bezdomovci na pražském Andělu | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Narkosvět v legendárním parku u pražského hlavního nádraží, kterému všichni přezdívají Sherwood, se proměňuje a...