Diskuze
Losos po skandinávsku. Připravte si lehké jídlo plné vitaminů podle Jana Punčocháře
Pokud v jídle nehledáte jenom potěšení, mohl by vám sednout dnešní recept na lososa s ovocem a zeleninovou polévkou. Dokonale splňuje charakteristiku „jídlo jako lék“ – je lehké a plné vitaminů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P97e59t29r 47Š77r74a49i57e51r
5. 10. 2020 15:09
Podobný recept jsem realizoval a je to zcela úžasné jídlo. Marinoval se ale nejméně 2 dny. Jen mi není jasné, proč se v receptech vyskytují citrusy, zde dokonce i grep. Jedná se přeci o skandinávské jídlo, a není mi známo, že by v těch krajích byly citrusy v dřívějších dobách snadno dostupné...
0
0
možnosti
F23r74a90n35t17i76š27e79k 17K43u97s49á72k
6. 10. 2020 10:30
Úplně s Vámi souhlasím. Důvodem je asi to, aby bylo jídlo (nebo kuchař) nějak světové(-ý). Také nevím, proč tam má být olivový olej, který já považuji pro svou aromatičnost za dost nevhodný, a taky pro Skandinávii netypický. A tak raději pro marinování rozpuštěné máslo. No a marinování má i v Česku velkou tradici. Samozřejmě se to týká sladkovodních ryb. Zkuste marinované kapří maso.
0
0
možnosti