Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Michelin ukázal, že čeští kuchaři se více soustředí na svá ega, než na vaření, míní šéfkuchař

Michelinskou hvězdu obhájily dvě pražské restaurace - La Degustation Boheme Burgeoise a Field. Pro koho je to zklamání? Proč hvězdu nedostala restaurace Paloma a nejsou šéfkuchaři až moc pohlceni sami sebou? Server Lidovky.cz se zeptal oceněných i neoceněných šéfkuchařů, co si o stavu české gastronomie a michelinském průvodci myslí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

velice dobře řečeno. české vlastenecké ego :)

0 0
možnosti

28. 3. 2019 21:07

Šéfkuchař patrně sděluje, že se čeští kuchaři na svá ega více soustřeďují už teď, tedy že se nehodlají soustřeďovat někdy v budoucnosti. To si musíme domyslet z toho, že nepoužil patvar "se budou soustředit". Ač už je to jazykozpytci tolerováno, zní to jako pidžinizovaná čeština. Musí to být?

0 0
možnosti

28. 3. 2019 17:46

>ale i servisu, který je daleko důmyslnější než v zahraničí<

Jo servis lita jen podle dumyslnych mrkacich povelu hlavniho na placu.

Varte pro hosty a vasi radost a vyprdnete se na tu pneumatiku :)

https://www.google.de/search?q=michelin+pneus&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi986GWpKXhAhUoURUIHQnRB0cQ_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=L-mV28844HuUcM:

0 0
možnosti

V. Kotas

29. 3. 2019 5:02

Tak jest.

0 0
možnosti