Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Moderní česká kuchyně očima Jana Punčocháře: Velké porce, dojídaní omáčky lžící a vynikající pivo

Jeden z nejznámějších českých šéfkuchařů Jan Punčochář otevřel konečně svou první restauraci U Matěje na pražské Hanspaulce v budově, ve které byla dlouhá léta vyhlášená pivnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

24. 5. 2019 2:46

Kdyby točil Svijany 13° nebo 15° to by bylo jiný kafe. Plzeň má každá putyka.

0 0
možnosti
SK

6. 5. 2019 17:08

Ach jo, těch překlepů....

0 0
možnosti
VHK

V. Kotas

6. 5. 2019 12:16

Pokud dodrží to, co slibuje, zákazníky/štamgasty bude mít i když je to pro mnohé trochu z ruky.

0 0
možnosti

6. 5. 2019 8:38

Člověk by čekal, že v hypersuper restauraci pana (vynikajícího) šéfkuchaře bude taky nějaké extra pivo, klidně za odpovídající cenu. Nemám na mysli ALE nebo IPA, aby bylo jasno, ležáky naše mnohé minipivovary umějí vynikající a jsou i oceňované. Ale to nééééééééééé, potkáte tam obligátní "plzničku", která je v Praze na každém druhém rohu. Možná výborně ošetřenou, ale stejně to je průmyslová jedenáctka s přifouklým PR. Vařit z konzerv, to by asi pana Punčocháře nenapadlo, ale tohle mu přijde adekvátní ... :-/

0 0
možnosti

6. 5. 2019 8:42

A dokonce sra***vý Kozel ...

0 0
možnosti
JH

J. Holíček

6. 5. 2019 7:29

Jó, telecí pavouček, to je mňamka. Znám jednu hospůdku, do které na něj občas zajdu. Ale je trochu z ruky. Obávám se, že i Hanspaulka nebude zrovna pohodlně dosažitelná.

0 0
možnosti
LP

11. 5. 2019 17:40

Máte pravdu, z Brna určitě ne, už aby někdo otevřel takovou restauraci taky v Brně. Dost bolo pocákaných talířů s vrabečkem masa uprostřed, nebo flákem tuhého masa z roštu a navíc bídně ochuceného s třemi švestičkami nahoře. Za mého mládí se podával švestkový kompot samostatně v misce. Znáte svíčkovou z vepřové kotlety protažené doma dočerna vyuzeným špekem? SE SPRÁVNOU SVÍČKOVOU OMÁČKOU?

0 0
možnosti