Diskuze
Moderní česká kuchyně očima Jana Punčocháře: Velké porce, dojídaní omáčky lžící a vynikající pivo
Děkujeme za pochopení.
Kdyby točil Svijany 13° nebo 15° to by bylo jiný kafe. Plzeň má každá putyka.
V. Kotas
Pokud dodrží to, co slibuje, zákazníky/štamgasty bude mít i když je to pro mnohé trochu z ruky.
Člověk by čekal, že v hypersuper restauraci pana (vynikajícího) šéfkuchaře bude taky nějaké extra pivo, klidně za odpovídající cenu. Nemám na mysli ALE nebo IPA, aby bylo jasno, ležáky naše mnohé minipivovary umějí vynikající a jsou i oceňované. Ale to nééééééééééé, potkáte tam obligátní "plzničku", která je v Praze na každém druhém rohu. Možná výborně ošetřenou, ale stejně to je průmyslová jedenáctka s přifouklým PR. Vařit z konzerv, to by asi pana Punčocháře nenapadlo, ale tohle mu přijde adekvátní ... :-/
J. Holíček
Jó, telecí pavouček, to je mňamka. Znám jednu hospůdku, do které na něj občas zajdu. Ale je trochu z ruky. Obávám se, že i Hanspaulka nebude zrovna pohodlně dosažitelná.
Máte pravdu, z Brna určitě ne, už aby někdo otevřel takovou restauraci taky v Brně. Dost bolo pocákaných talířů s vrabečkem masa uprostřed, nebo flákem tuhého masa z roštu a navíc bídně ochuceného s třemi švestičkami nahoře. Za mého mládí se podával švestkový kompot samostatně v misce. Znáte svíčkovou z vepřové kotlety protažené doma dočerna vyuzeným špekem? SE SPRÁVNOU SVÍČKOVOU OMÁČKOU?