130 let

Špagety s petrželkou a česnekem

Názory
  •   14:52
Ad LN 29. 8.: Vyzkoušejte marinované papriky
Inspirovala mě vaše rubrika Vyzkoušejte… v Letním relaxu a posílám vám recept na naše oblíbené jídlo. Je to velice jednoduchý a levný pokrm, přesto však velmi chutný.
Na pánvi osmahneme na oleji drobně nakrájený větší svazek naťové petržele , po chvíli přidáme namačkaný česnek  (třeba 12 stroužků na sáček špaget). Krátce ještě podusíme. Pak osolíme, můžeme přidat i trochu koření vegety. Zvlášť uvaříme sáček špaget, které po uvaření slijeme. Do mísy dáme uvařené špagety, osmahnutou zeleninu a několik kapek olivového oleje. Dobře promícháme. To je vše - výborný pokrm můžeme servírovat. Jíme s čerstvou zleninou.
Varianty - na pánvi můžeme osmahnout i jinou zeleninu, např. drobně nasekaný špenát, další postup je stejný.
Autor:
Témata: pokrm, špagety
  • Vybrali jsme pro Vás