Rozhovor 27. dubna 2018 6:51 Praha

Když jsem doma, ženu ke sporáku nepustím, říká šéfkuchař

Martin Černý | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Nerad plýtvá jídlem a tak raději nakupuje každý den, ze slupek a okrojků masa dělá vývary a omáčky. „Dříve to bylo tak, že se zbytky odvážely jako...

11. dubna 2018 5:07

KUNC: Servis v restauraci. Mají o něj zákazníci vůbec ještě zájem?

Petr Kunc | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Zásadní změny, které za posledních 10 let proběhly ve světě vaření, se promítly také do světa servisu. Důležitá otázka tedy zní – co v dnešním světě...

Recept 4. dubna 2018 6:24

Geniální a jednoduché. Kuřecí kung pao podle šéfkuchaře Jiřího Štifta

Čínská kuchyň (ilustrační foto) | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Pokud jste se zamilovali do asijských pokrmů jednoho z našich nejlepších šéfkuchařů Jiřího Štifta, můžete si doma vyzkoušet jeden z jeho receptů....

10. ledna 2017 14:50 BRNO

Letošní Grand restaurant festival nabídne barokní kuchyni typickou pro urozené

Grand restaurant festival letos speciálně i pro vegetariány. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Baroko na talíři je tématem osmého ročníku Grand restaurant festivalu, který nabízí lidem k ochutnání vysokou gastronomii.

1. prosince 2016 19:38 PRAHA

Absolutním vítězem ankety o Restauraci roku je pražský Čestr

Restauraci roku je pražský Čestr | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Absolutním vítězem ankety gastronomického průvodce Restu o Restauraci roku, jejíž výsledky byly vyhlášeny ve čtvrtek večer v Břevnovském klášteře v...

29. března 2014 6:00 Eliška Bramborová

Kam za dobrým mexickým jídlem v Praze? Přinášíme tipy

Mexická kuchyně. Ilustrační foto. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Mexická kuchyně je založená především na velikém množství zeleniny a luštěnin. Nejvíce užívanými surovinami jsou kukuřice, fazole a pálivé papričky....

27. února 2014 7:00

Kam na nejlepší pizzu v Praze? Přinášíme pět tipů

Pizza - ilustrační foto | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Čerstvé suroviny a křupavé tenké těsto. Tradiční italské jídlo není placka, kterou si rychle zaplníte žaludek. Ačkoli je příprava v podstatě...

16. ledna 2014 6:15

Nejlepší čína v Praze? Přinášíme pět tipů, kam stojí za to jít

Kung-Pao (ilustrační foto) | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Čínských restaurací je takové množství a jsou si tak podobné, že má člověk pocit, že se v mnohém neliší. To samozřejmě není pravda. Zajímá vás, kde...

Doporučujeme 7. ledna 2014 7:00 PRAHA

Kam na dobré sushi v Praze? Přinášíme pět tipů

Sushi | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Pokrm, který nabízí nespočet variací, avšak je založen na tom, že se chutě nepřebíjejí. I přesto, že existuje mnoho způsobů, jak ho připravit,...



Najdete na Lidovky.cz