Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Křížka: Po kaprovi se u nás podává králík na černo s noky
Tradice s příchutí Asie. Recept na štědrovečerní knedlíčky Dim Sum od šéfkuchaře Štěpána Návrata
Práce z domova? Každý den ujděte 7000 kroků a neseďte déle než 30 minut v kuse, radí specialistka
V jednoduchosti je krása. Tak vznikají nejchutnější jídla, říkají autorky Velké obědové bichle
Nechápu, že se boty vyrábí s ohledem na trendy, ne na ortopedickou kvalitu, říká designérka
Jeho fotografie se prodávají za miliony. Martin Stranka se vrací s ještě větší výstavou, tu první smetla pandemie
Zdravotníci jsou vyčerpaní, děti na kombinované výuce. Srbsko je opět v krizi, říká Češka
Krajina jako celek ztratila schopnost zadržovat vodu. Mohou za to těžké stroje, říká odborník
Češi se stále ještě nenaučili jíst vnitřnosti, tuřín ani vodnici, říká šéfkuchař David Kalina
Pracuji výhradně s přírodními materiály. Jsou příjemné a lidé se jich prostě chtějí dotýkat, říká designérka
Film neděláte jen pro diváky, ale i pro sebe. To mě naučila Věra Chytilová, říká mladá režisérka
Covidové období bylo náročné. Divím se, co vinaři všechno zvládli, říká prezident svazu Chlad
Miluji individualismus. Myslím, že tradice jsou nátlakem mrtvých lidí, říká Anna Thu Nguyenová
Architekt musí mít především odvahu. S každým domem zároveň navrhujeme celé město, říká Jana Mastíková
Když jsem změnila téma své práce na společenskou odpovědnost, školitel mě posílal do blázince, říká Lucie Mádlová
Jak s vinohradem zacházíte, tak se vám odmění, říká vinařka. Na akce nosí v kabelce malou šavli
předchozí | ... 2 3 4 5 6 7 8 ... | další |