Bylinky dodají šmrnc. Udělejte si bylinkové máslo či pesto, ochutnejte trhané nebo burgundské hovězí
Průvodce pěstováním a zpracováním cukety. Víte, kdy sklízet? A jak uvařit ratatouille, caponatu nebo smažené květy?
Co mají společného minestrone, gazpacho, Niçoise a panzanella? Spoustu čerstvé zeleniny. Víte, jak ji správně skladovat?
Borůvkový koláč s tvarohem, jahodové knedlíky, křehký koláč s jablky a mnohem víc. Jaké jsou nejlepší letní moučníky?
Co s letními přebytky ovoce ze zahrádky? Vyrobit sorbetovou „zbraň“ proti horku či zaplnit spíž zásobami na zimu
Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová
Ředkvičkové listy nevyhazujte. Jak z nich udělat vynikající pesto, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Ochutnejte kvašenou březovou mízu. Proč by vás měla zajímat a jak ji fermentovat, poradí šéfkuchař
Růžové ruské vejce. Úprava, která přijde po Velikonocích vhod a která nemá s východní mocností nic společného
Místo jehněčího křehký králík. Jak na velikonoční delikatesu vonící bylinkami, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Nejlepší recepty na jidáše a tvarohový mazanec. Jak na velikonoční tabuli, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
předchozí | 1 2 3 4 5 | další |