Doporučujeme
Pétanque, petank, koulená. O historii i současnosti francouzského sportu, v němž nezáleží na věku a kondici
Premium
Rozhovor
Mořské řasy jsme dělali z houbiček na nádobí, vzpomíná hlavní trikař Návštěvníků Boris Masník
Premium
Filmy, u kterých se všichni báli. Čím nás klasické horory dostávají stále znovu i po letech?
Premium
Doporučujeme
Co Čech, to Pepík. Odkud se vzalo toto označení a proč nás takto vidí hlavně Poláci?
Premium
Rozhovor
ChatGPT se stane součástí výuky stejně jako v minulosti Wikipedie, prorokuje odborník na mediální výchovu
Premium
Rozhovor
Těch mladých lidí v SuperStar je mi líto, říká zpěvačka Marika Gombitová. Sílu čerpá od fanoušků i přes sociální sítě
Premium
Doporučujeme
Nejslavnější seriálový detektiv z lázní oslaví 70. Čím si těžkotonážní Big Ben získal srdce fanoušků?
Premium
Doporučujeme
I za málo peněz lze vařit zdravé a dobré obědy. Co je tedy ve školních jídelnách problém?
Premium
Rozhovor
Někteří houbaři se přiotráví vědomě. Chtějí vědět, jak houby chutnají, říká mykolog
Premium
Doporučujeme
Zaplatíte i desítky tisíc ročně. Jak moc letos zdražily kroužky a o které je největší zájem?
Premium
Rozhovor
Malý, trochu obtloustlý, pochybující. Český detektiv je většinou antihrdina, říká literární teoretik Pavel Mandys
Premium
Rozhovor
Připadají vám dějiny kosmonautiky nudné? Vášnivý sběratel vám ukáže, že spojení nuda a vesmír nejdou dohromady
Premium
Doporučujeme
Jabloní v Česku dramaticky ubývá, v obchodech přibývají jablka z Polska. Jde české sady ještě zachránit?
Premium
Doporučujeme
Legendární horor Duch lesa slaví čtyřicátiny. Dočkal se několika pokračování, režisér dnes točí i hollywoodské blockbustery
Premium