schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Petr Bušta
šéfredaktor Lidových novin (zkratka autora: buš)
RSS kanál autora
BUŠTA: Není dobře, že zaplatíme Michelinovi. Z jiných důvodů, než si myslíte
Premium
Názor
Nový třídní boj nabízí pochmurné vyhlídky. Jak léčit nemocnou politiku?
Premium
Názor
Čtyři typy internetu. Které z nich do budoucna přežijí?
Premium
BUŠTA: Probuďme v sobě kuchařskou duši, zavřené hospody k tomu vybízí
BUŠTA: Až se to přežene. Tři gastronomické trendy, které se brzy vrátí
BUŠTA: Tři dny s čertem. Sázku o otevření hospod jsem vyhrál
BUŠTA: Čistka, jak jinak. Nové restaurace často vznikaly bez rozmyslu
BUŠTA: Když rajče chutná jako igelit. Jak člověk vnímá, když kvůli covidu ztratí chuť i čich?
Názor
Zvěřina byla po staletí výsadou a pochoutkou elit. Nyní je dostupnější
BUŠTA: Je tak málo hub, že přibývá otrav. Zoufalí lidé sbírají i to, co neznají
Názor
BUŠTA: Dnes o levanduli. Nejenže provoní dům a lože, ale zejména vyléčí duši
Názor
Jak se prosté selské jídlo stalo národní kulinářskou klasikou ve Francii
Historické úpravy sladkovodních ryb jako vzpomínka na hostiny Rožmberků i pochoutky selských stavení
Tandem pizza–pasta je klišé. Bohatství italské kuchyně reprezentují spíše kopce zeleniny
Návod pro zákazníky: účtenku nemusíte převzít, někde vás čeká babišovné
Doporučujeme
Zeman ocenil válečné veterány, hrdinu, který zasáhl proti střelci i Hůlku. Podívejte se na profily vyznamenaných
Doporučujeme
Nejen Praha. Turisty lákají i industriální Vítkovice, pivní Plzeň či Zlín
Obrazem
Odešli v roce 2015: Winton, Vaculík, Gross, Plisecká, Ondříček
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu