Curry House
Menu je tvořeno tradičními recepty indické a bangladéšské kuchyně, pokud jde o koření můžete se těšit na autentické provedení. Kdo nemá rád pálivé, by proto svůj výběr měl konzultovat s obsluhou.
|
V poledne můžete vždy vybírat z jídel masitých i bezmasých, mezi těmi prvními většinou převažují kuřecí pokrmy. Skoro ve všech případech máte na výběr ze dvou příloh: buď rýže nebo chutné placky naan.
Náš tip: K obědu má tenhle podnik nejen speciální jídelní, ale též nápojovou nabídku: domácí limonáda stojí 25 Kč, čerstvý džus 55 a mangový koktejl 50 Kč.
- objednávka s dovážkou: ne
- takeaway: ano
- cenová hladina: Polední polévka stojí v Curry House 35 kč, hlavní jídla dostanete za 130-140 Kč
C&P Restaurace
Mix vietnamské a thajské kuchyně představuje lehká jídla mnoha chuťových odstínů.
|
S výběrem tu nemají problém ani milovníci masa ani vegani, pro něž je ve stálé nabídce kolem deseti jídel do stokoruny. Část jídel mají v C&P v několika variantách: třeba karí je kuřecí, krevetové nebo s tofu.
Náš tip: Alternativou ke klasickému hlavnímu jídlu jsou zde velké obědové polévky, miska plná nudlí, masa a bylinek nasytí i zdatného jedlíka.
- objednávka s dovážkou: ne
- takeaway: ano, s 10 Kč příplatkem za obal
- cenová hladina: Jídla ze speciální denní nabídky začínají lehce nad 100 Kč a končí u 120.
Govinda
Jednoduchá bezmasá jídla založená na klasických indických receptech.
|
Každý den je součástí menu salát, příloha, polévka, nějaká drobná sladká chuťovka a pak hlavní jídlo. To je obvykle založeno na kombinaci sezónní zeleniny s luštěninami či domácím sýrem.
Náš tip: Část surovin, které restaurace používá pocházejí ze sesterské farmy Krišnův dvůr.
- objednávka s dovážkou: ano – objednávky online či telefonicky
- takeaway: ano
- cenová hladina: Polední menu je za 114 včetně přídavků, pro studenty či důchodce má Góvinda cenu ještě o trochu nižší.