Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Banksy si sedl vedle obrazů v centru Benátek. Schovával se za noviny, vykázali ho policisté

Výtvarník Banksy, o jehož skutečné identitě se spekuluje, vstoupil do nynějšího benátského bienále a nikdo si toho ani nevšiml, napsala ve čtvrtek agentura DPA. Na náměstí svatého Marka instaloval obrazy, jejichž soubor zobrazuje vplutí obří výletní lodi do města na laguně. Svou tvář schovával nejprve pod krempou klobouku a zdviženým límcem kabátu, později se u stánku schoval za rozevřené noviny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. Horák

24. 5. 2019 0:25

umeni. co to je. muska zlata. jsou ale casem provereny umeni, jako obrazy. ale tenkrat mit obraz bylo HUSTY. dneska ma doma 100+ obrazu. nic od dementu co jim prodavaj. dycky se podivam na zed kde ma obrazy za 100 let a pak si reknu, jezisi kdo zas bude chtit neco prodat :)

0 0
možnosti

P. Horák

23. 5. 2019 19:36

ten skartovanej obraz byl dobra reklama, no, do ty doby ho nikdo neresil. a a ssi ani nebude, pro me za me, at si klidne sedne nahoru na kone, jak ozralej dan :)

0 0
možnosti

23. 5. 2019 21:52

Mozna jste Banksyho neresil vy. Mezi zemanovci neni znamy, to je jasne. Ale prazska kavarna z celeho sveta jeho umeni obdivuje uz dost dlouho. U nas by ho mel nizkym vrstvam nejak priblizit aspon krivodrzkovej Klaus mladsi nebo Vokamura, at znate i nejaky jiny ztroskotance a samozvance nez Kalouska a Havla... :-D

0 0
možnosti