Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Brad Pitt na kousky. Tarantinovo Tenkrát v Hollywoodu se nejspíš dočká i seriálové verze

Kultura

  17:00
HOLLYWOOD/LOS ANGELES - Filmový hit režiséra Quentina Tarantina by se v nejbližší době mohl dočkat seriálové zpracování (minisérie) v podobném duchu, jako se ho dočkal Tarantinův předchozí snímek Osm hrozných. Myslí si to herec Brad Pitt. Seriál by pravděpodobně obsahoval i dodatečné scény.

Leonardo DiCaprio jako herec Rick Dalton. Snímek Tenkrát v Hollywoodu (2019). Režie: Quentin Tarantino. foto: SPE

Z rozhovoru novináře deníku The New York Times Kyla Bouchanana a herce Brada Pitta vyplynulo, že Quentin Tarantino pracuje s myšlenkou převedení svého posledního filmu do seriálové podoby.

Damon Herriman jako Charles Manson ve filmu Tenkrát v Hollywoodu (2019). Režie:...
Mike Moh jako Bruce Lee. Snímek Tenkrát v Hollywoodu (2019). Režie: Quentin...

Tenkrát v Hollywoodu

Nešli by ale o pouhé „rozkouskování“ filmu, protože by případná minisérie obsahovala i vystřižené scény a jiný bonusový materiál. Využil by k tomu pravděpodobně streamovací platformu Netflixu. Na ní se v podobě minisérie objevil na počátku letošního roku předchozí film Quentina Tarantina, konverzační western Osm hrozných (2015).  Ten je na Netflixu rozdělen na čtyři díly po padesáti minutách. 

Není tajemstvím, že z Tenkrát v Hollywoodu byla vystřižená celá řada scén. Kromě jedné se do filmu nedostala například žádná scéna s Charlesem Mansonem (Damon Herriman). Filmaři natočili i dodatečný materiál s Brucem Leem (Mike Moh), který se do filmu nedostal. 

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!