Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Kultura

‚Stali se z nás odborníci na sezení v letadle.‘ Startuje netradiční cestopis s Pavláskem a Sokolem

Na cestě kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem (2020). foto: Prima

PRAHA - Netradiční cestopis, který je více o problémech a patáliích na cestách než o samotném cestování. Tak alespoň prezentují novou sérii její protagonisté, herec Ondřej Sokol a komik Lukáš Pavlásek. Dvanáctidílný cyklus startuje na Prima Cool již 31. srpna ve 20:15.
  5:00

Ještě před samotným odletem do první destinace ujela Lukáši Pavláskovi tramvaj a on málem nestihl letadlo. Bylo jasné, že tohle bude cesta „za všechny prachy“. Pavlásek například přiotrávil čokoládovým bonbónem arabského šamana. Produkce musela vzít okamžitě nohy na ramena. Utíkalo se i ze Spojených států, Japonska, Malediv nebo Austrálie. Není nakonec největším cestovatelským úspěchem vrátit se v pořádku domů? 

Na cestě kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem (2020).
Na cestě kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem (2020).

„Asi se pánbůh rozhodl, že na našem případě demonstruje, že idioti nemaj jezdit po světě,“ hodnotí cestu Ondřej Sokol. Diváci tak z navštívených zemí příliš neuvidí. Zato humorných situací bude na obrazovce celá kopa. 

„Nejbláznivější bylo, že jsme během pár týdnů objeli celý svět. Absolvovali jsme něco kolem čtyřiceti cest letadlem, takže se z nás stali odborníci na sezení v letadle. Úplně výborně teď vím, jaká společnost na jaké trase nabízí jaké občerstvení, dokázal bych to přesně vyjmenovat, i kdybyste mě probudili o půlnoci,“ okomentoval zážitel Lukáš Pavlásek. 

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!