Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Chaos bez půvabu i bez humoru

Podle úspěšné divadelní hry Reného Levínského Ještě žiju s věšákem, čepicí a plácačkou natočila režisérská dvojice Pavel Göbl a Roman Švejda film Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pafka

20. 1. 2006 20:50
nuda v kině
0 0
možnosti

Tom

12. 1. 2006 12:01
Být důvtipný není ostuda
Mě se film líbil velice. Je škoda že jste to paní Křivánková nevstřebala. Specielně pro redaktory kulturních rubrik by bylo vhodné navštívit tento film několikrát, aby přišli na to, co že je to ten alternativní film v Čechách. Je to nový žánr, ale právě proto by bylo zajímavé se mu věnovat víc, než jen konstatováním, že není postavený na zdrcující dějovosti. To je sice pravda, ale právě že ta úplně nepodstatná. Diskuze na http://www.placacka.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.placacka.cz  vám to třeba přiblíží, pokud na to půjdete s důvtipem, který dozajista, si myslim, máte.
0 0
možnosti

Olívie

16. 1. 2006 10:02
Re: Být důvtipný není ostuda
Chodit na film několikrát? Aby divák pochopil, že není úplně blbej?   U tohoto filmu to nedoporučuju, tady to nepochopíte ani po dvacátý... A co to je alternativní film v Čechách? Snad nezačneme za alternativní považovat neumětelství a ignoranství...
0 0
možnosti

mimik

10. 1. 2006 13:19
Hodnoceni
Me se film libil. Je pravda, ze jsem se musel soustredit na to, kdo se jak jmenuje a podobne, ale proc ne. Ma takovou zvlastni poetiku.
0 0
možnosti