Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Chemical Brothers do Prahy v srpnu nepřijedou, vrátí vstupné

Kultura

  15:04
PRAHA - Britské elektronické duo The Chemical Brothers zrušilo svůj pražský koncert, který se měl konat 18. srpna na Výstavišti v Holešovicích. Důvodem jsou podle českých pořadatelů technické a produkční důvody, vstupné se vrací v místě zakoupení vstupenky.

Koncert Chemical brothers (2007) foto:  Viktor Chlad, Lidové noviny

Agentura Charm Music ruší za stejných podmínek také pražský koncert britského zpěváka Miky, který měl v Praze hrát 26. července, řekl za pořadatele Jiří Sedlák.

The Chemical Brothers

Uvedl také, že koncert punk-rockové německé zpěvačky a herečky Niny Hagenové se přesouvá. Místo původního termínu 28. června v pražském klubu SaSaZu zpěvačka vystoupí 23. září v KC Vltavská.
V tomto případě jsou podle Sedláka důvodem změny termínu a místa četná přání fanoušků. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, na nový termín pokračuje předprodej.

Sedlák připomněl, že další koncerty pořádané agenturou Charm Music jako Massive Attack, Billy Idol, Green Day, Manzarek/Krieger of the Doors či srpnoví The Cult, Beirut, Monster Magnet a The Gaslight Anthem se uskuteční podle plánu.

The Chemical Brothers měli letos v Praze, kde koncertovali před třemi lety, představit svoji novou desku Further.

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!