Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Dětský sen se mění v noční můru. Seriál Společnost je o drsném světě bez rodičů

Kultura

  18:00
Nikdy nekončící párty dostává obrysy hororu ve stylu Pána much. Seriál Společnost (The Society) nabízí nový pohled na příběhy o teenagerech. Svět bez rodičů nastane premiérově 10. května.

Zranění se musí ošetřit. Seriál Společnost (2019). Tvůrce: Christopher Keyzer. foto: NETFLIX

Když jsi jdou Allie (Kathryn Newtonová) a Rebecca (Gideon Adlonová) po propařeném večeru zdřímnout, netuší, že se probudí do světa podobného tomu jejich. Je tu však jeden rozdíl - nikde nejsou žádní rodiče. Když si mladiství uvědomí, že už na ně není upřeno bedlivé oko vychovatele, začnou si užívat života. Jenže každé ovoce může zhořknout. Ráj se postupně mění v anarchii...

„A to jako vážně?“ Seriál Společnost (2019). Tvůrce: Christopher Keyser.
Absence rodičů se musí oslavit. Seriál Společnost (2019). Tvůrce: Christopher...

Seriál podle prvních ohlasů připomíná klasické středoškolské drama střižené Pánem much spisovatele Williama Goldinga. Recenze vyzdvihují zajímavé myšlenky,které Společnost před diváka předkládá.

Za desetidílným seriálem stojí Američan Chrisopher Keyzer. Dříve pracoval na seriálu Tyran nebo nepříliš vřele přijaté komedii Highland Park s Dannym Gloverem v hlavní roli.

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...