Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Homosexuální polibek v nové Popelce? Mezinárodní verze je zcenzurovaná, Česko chce mít nesestříhanou

Norský film Tři přání pro Popelku, remake pohádky režiséra Václava Vorlíčka, je uzpůsobený modernímu publiku. Zahrnuje i scénu polibku dvou mužů, který ale neměl být v tuzemské distribuční verzi k vidění. Distributor Bontonfilm se hájí proti nařčení z cenzury. V oficiálním vyjádření slibuje, že se místo mezinárodně cenzurované verze pokusí získat původní norskou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to proboha pro děti, ne? Ve filmech pro dospělé už jsme splnili na 150%, snad stačí.

0 0
možnosti

Ještě by v tom mělo být něco o úspěších sovětských zemědělců....Když je taková scéna v běžném scénáři, kam logicky patří, tak je to každému putna. Roubovat to ale do pohádek, to je úchylnost.

2 0
možnosti

Taková krásná pohádka a toto s ní udělat.Opravdu toto mohl vymyslet omezenec.Zlatá česka popelkaV.Rozhodně se na norskou kravinu dívat nebudu.Děti mají rády naší českou s Libuškou.[>-]

1 0
možnosti

Česko ji nechce mít nesestříhanou.

4 0
možnosti

Tak na toto se dívat nebudu určitě. Je to prznění naší krásné Popelky. Počítačové triky, kam se hrabou na Čechy. Němcová, Libuška, pan Vorlíček a další se musí v hrobě obracet. Taková neúcta. Ta naše je něžná a zároveň trochu uličnická. Proto se naše pohádky líbí v zahraničí, mají kouzlo a takový zvláštní šmrnc. Bohužel o těch hodně nových se to už také nedá říct, dnes už se nenatočí nic tak hezkého.

5 0
možnosti

Film je diskriminační. Popelku my měla hrát handicapovaná černoška a prínce transsexuál.

4 0
možnosti
Foto

Tak já tedy nesestříhanou verzi nechci, stejně jako kamarádi. A jestli bude, určitě budu s dětmi venku a rozhodně se nebudou dívat!

8 0
možnosti

Autor článku Totušek je lhář pokud tvrdí, že Česko chce nesestříhanou verzi. Chce ji maximálně pár pomatených progresivistů, protože naprostá většina Čechů o nějakém norském remake vůbec netuší.

8 0
možnosti

No to bude filmeček... Úplně vidím, jak původní Popelku odvážějí do archivu, protože norská ji jednoznačně převálcuje... hlavně ta kráska s pokorou:-/

2 0
možnosti