Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Evropskou hudební cenu MTV počtvrté získal Bieber. Cyrus opět šokovala

Kultura

  8:09
AMSTERODAM - Americká zpěvačka Katy Perryová byla v neděli večer na slavnostním udílení Evropských hudebních cen (EMA) televizní stanice MTV vyhlášena nejlepší zpěvačkou. V mužské kategorii si cenu pro nejlepšího zpěváka už počtvrté v řadě odnesl Justin Bieber. Hlavní pozornost na sebe při galavečeru v Amsterodamu ale upoutala provokativní Miley Cyrus.

Miley Cyrusová na udílení Evropských hudebních cen MTV provokovala.

Americká herečka, zpěvačka a textařka Cyrus získala za svůj počin Wrecking Ball cenu pro nejlepší hudební video. Při jejím přebírání předvedla skeč, při kterém si dala do úst ručně ubalenou cigaretu vypadající jako joint marihuany. Při odchodu ze scény si ji dokonce zapálila. Podle Reuters tak chtěla svým způsobem ocenit Amsterodam za jeho tolerantnost vůči lehkým drogám.

ČTĚTE TAKÉ

Z řady dalších tradičně udílených cen se dočkali ocenění například Harry Styles, Eminem či One Direction. Nejvíce sledovaný byl podle Reuters ale na letošním již 20. ročníků udílení cen EMA MTV boj o nejlepší zpěvačku, kde se dávaly podobné šance hned třem velkým popovým hvězdám. Vedle konečné vítězky si zde totiž dělaly naději na tento úspěch i Lady Gaga a Cyrus.

Autoři: ,

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...