Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Film Můj pes Killer: V patách smutnému zabijákovi

Slovensko-český film Můj pes Killer, ověnčený hlavní cenou z letošního festivalu v Rotterdamu, vypráví o jednom bolestném dni a tragicky promarněné šanci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R. Jedi

13. 4. 2013 9:35
Killers are in Czech state institutions and Government

Přestože jde o film, jako analýza psychopatických agentů BIS a ÚZSI, placených Nečasovým gangem, by se to dalo použít! Existuje "státní" mafie (spolek okolo ODS + BIS a ÚZSI + bývalých agentů STB + mafiánských podnikatelů), kde špinavou práci (až po fyzické likvidace osob) vykonávají právě tajně agenti BIS a ÚZSI: vraždy, donucení k sebevraždám, ublížení na zdraví, vyhrožování, vydírání, výpalné, likvidační podvody, psychický teror, cyber-teror, špionáž, zkorumpované justiční procesy, kriminalizace, zavírání do blázinců, smyšlené žaloby, falešná správní řízení, policejní teror, vyhazovy ze zaměstnání a likvidace podnikatelských příležitostí apod.

Je to proto, aby byli kryti členové "státní" mafie tím, že opozice (opozice, kritici, aktivisté, whistlebloweři, novináři, nezávislí...) je tvrdě umlčována (viz Severní Korea či Sýrie apod.) - akorát se nepoužívá armáda, ale právě tajné služby!!!

Pokud chcete vědět více, čtěte: http://WWW.destrukceBIS.WZ.CZ

0 0
možnosti

M. Komárek

13. 4. 2013 9:44
Re: Killers are in Czech state institutions and Government

proč tady redakce nechává řádit takové šílence?

0 0
možnosti