Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Filmové premiéry: Daniel Radcliffe se potýká s přírodou, Hugh Jackman zase s publikem

Kultura

  18:00
Poslední prosincový týden míří do kin tři snímky. Životopisný film na motivy osudů největšího cirkusového principála doplní novodobý trosečník v bolívijské džungli a snímek o jednom tenisovém nepřátelství.

Hugh Jackman ve snímku Největší Showman (2017). foto: 20th Century Fox

Největší showman

Phineas Taylor Barnum (Hugh Jackman) sní o velkém úspěchu. I když mu zrovna osud nepřeje, Barnum věří, že může být lépe. I s prázdnou kapsou tak sestaví fantaskní show plnou vousatých žen, neobyčejných akrobatů a řadou jiných talentovaných performerů. Barnum se rozhodne úspěch svých představení podpořit do té doby dosud nevídanou reklamní kampaní, Ne nadarmo se mu přezdívalo Princ humbuku!

Ztracen v džungli

Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) se vydá do La Pazu, hlavního města Bolívie. Zde nalézá přátele a tajemného průvodce, který jim všem slíbí nezapomenutelnou výpravu na neprobádaná místa v džungli. Při snaze sjet divokou řeku se se stane nehoda a skupina se musí rozdělit. Yossi zůstane uprostřed džungle úplně sám. Nemá u sebe zhola nic, jen svůj důvtip. Mladík za sebou sice má několik let vojenské přípravky, ale existují věci, na které vás ani armáda nepřipraví...

Borg/McEnroe

Filmové premiéry: Dobrodružství se dá zažít na zasněženém Špindlu i v husté džungli

Turnaj Wimbledon v roce 1980. Björn Borg se chystá obhájit svůj pátý titul. Úspěšného sportovce ale v soukromí svírají těžké deprese. Na paty mu šlape John McEnroe, který má na wimbledonský titul také zálusk. Snímek vypráví o neobyčejné rivalitě mezi dvěma vrcholovými sportovci. 

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!