Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hollywood kvůli rasismu tratí až 220 miliard korun ročně, tvrdí nová studie

Studie respektované americké konzultační firmy McKinsey & Company přišla s výsledkem, že hollywoodská studia by si souhrnně polepšila o zhruba 10 miliard dolarů (v přepočtu na koruny 220 miliard), kdyby lépe řešila problém strukturálního rasismu ve filmovém průmyslu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady vidíte že amerika nežije jenom pěnězi. Raději si nechaji uniknout milionové zjisky, než by dali černochům příležitost.

0 0
možnosti

Jeníka v Prodané nevěstě tam kdysi hrál černoch,nejtrapnějším komikem podle mě byl E.Murphy a největším rasistou M.Jackson co se nechal přebarvit na (skoro) bělocha.Myslím že strukturální rasismus je začínající černá diktatura.PS:DTV vysílá úděsné bláboly a dětem opravdově blbne hlavy,nejchytřejší je vždycky nejtmavší a největší lempl je bílý/á.

0 0
možnosti

Aby netratili ještě víc, až se jim na ty "moderní" blafy přestanou lidi dívat...

0 0
možnosti

Ono to není o ničem jiném, než si trochu cucnot bohatství, a přiživit se na dobré značce, jakou Hollivood jistě je.

0 0
možnosti

Nic se nezměnilo, útlak trvá. Černoch má skvělý nápad, jak pojmout problematiku bílého rasismu a bílý producent - typicky strukturální rasista - mu do něj odmítne nalejt svoje peníze. A ještě je za hlupáka, protože na první pohled svěží a neotřelé téma by celosvětově trhalo kasovní rekordy.

0 0
možnosti

Debilni propaganda, uz se to slovo rasismus neda poslouchat. Novy Anglicky serial je s cernou kralovnou, anglickou kralovnou ! Kdyz jsme tak spatni, my Evropane, prvni pristehovalci v Severni Americe, Kanade, Australii, proc se cerna emigrace tak tlaci do techto zemi ? Mame svoji kulturu, vynikajici kinematografii, tak nam to nikdo nema pravo nicit. Udelejte Black Bolywood a kdyz bude dobry tak budeme koukat. Male zeme v Evrope delaji dobre serialy a filmy, tak proc pres 33 milionu cerne populace v USA si neudalaji svoje filmy a ukazou svetu co umi. Svet nebude vymazavat jejich kulturu tak jak se deje dnes nasi historii a kulture ! Proc vlastne takove levicacke a propagandisticke clanky vychazeji ? Mozna abychom na tyto nesmysly pravdive odpovedeli. Ale co mlada generace hlavne v USA denne bombardovana temito nesmysly ?

0 0
možnosti

Hlavně by mne zajímalo, když chtějí využít herce tmavé barvy, proč točí seriál z prostředí, kde se nikdo takový nenacházel? To je jako kdyby byl faraonem Japonec. Chci aby ty příběhy, alespoň vypadali jako pravděpodobné.

0 0
možnosti

Nechť americké filmy v průměru odrážejí rasové složení obyvatel USA. V USA je asi 13% černošských obyvatel, ale roli dostává 6 lidí proti 9 bílým (Hispánce a východoasijce evidentně zanedbáváme), tj. 6/15 = 40%. To mi přijde docela "černoch-friendly" výsledek...

0 0
možnosti

P92e52t68r 54K56u58b54á28č

13. 3. 2021 18:32

Aha takže "progresivní" Krotitelé duchů - byli finanční katastrofa, poslední Terminátor s jakousi prchající Mexičankou - finanční katastrofa, poslední dva díly Hvězdných válek - plné feminismu a menšin - finanční katastrofa, feministický remake Charlieho andílků - finanční katastrofa - a mnoho dalších, ale studa tratí na "strukturálním rasismu" HAHAHAHAHA

0 0
možnosti
Foto

Aha, takže produkční studia jsou tak hloupá, že schválně ignorují poptávku a vytvářejí produkty, o které je menší zájem? To víte, že jo. :-P Spíš je ta "studie" vycucaná z prstu na objednávku dnešního "hlavního proudu"

0 0
možnosti

No nevím. Myslím že schopní tvůrci i herci se prosadí, bez ohledu na barvu pleti. Hollywoodu vládnou peníze, to je měřítko úspěchu.

0 0
možnosti