Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Hubatý Ricky Gervais bude znovu uvádět Globy

Kultura

  15:50
LOS ANGELES - Navzdory skandálu z loňského ceremoniálu, kdy ve svém vystoupení urazil řadu filmových celebrit i jejich výtvorů, bude moderátorem nadcházejícího předávání Zlatých globů opět Ricky Gervais.

Komik Ricky Gervais foto: Reuters

Charlie Sheen, Angelina Jolie nebo Johnny Depp byli mezi oběťmi sarkasmu, kterým Ricky Gervais častoval shromážděné hvězdy při minulém ceremoniálu. Hned na počátku přenosu slíbil zúčastněným, že je čeká noc plná řádění a nezřízeného pití - "neboli, jak tomu říká Charlie Sheen, snídaně...". Britský komik, známý například díky seriálu Kancl, se při předávání filmových cen nevybíravě strefoval nejen do shromážděných herců, ale i do Hollywoodské asociace zahraničních novinářů, která ceny uděluje. Asociace přesto tento týden prostřednictvím Twitteru oznámila, že 15. ledna bude ceremoniálem provázet opět Gervais.

Mnozí z pozvaných herců tak budou možná dobře zvažovat svou účast. Může se jim totiž přihodit něco podobného jako třeba Robertu Downeymu Jr., kterého v narážce na jeho problémy s drogami Gervais uvedl slovy: "Mnozí z vás v tomto sále ho budou nejlépe znát ze zařízení, jako jsou Klinika Betty Fordové nebo losangeleská káznice."

Toto krát deset!

Po šokujícím vystoupení odmítl, že by své špičky jakkoliv přehnal. "Nebudu se omlouvat za to, že jsem věrný sám sobě. Moje strategie je rozesmát sám sebe. Jestli je na světě ještě někdo takový jako já, je to bonus."

Sám Ricky Gervais nyní na Twitteru připomíná videozáznam z loňského ročníku a zároveň slibuje - "Toto x 10". Po pozdvižení, které jeho minulé vystoupení způsobilo, je takové prohlášení tou nejlepší reklamou pro televizi NBC, která bude přenos vysílat.

Autor:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...