Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Hudebním cenám MTV kralovala Katy Perry

Kultura

  7:28
LOS ANGELES - Hlavní cenu hudební televize MTV Video Music Awards za nejlepší video roku získala v noci podle serveru MTV americká zpěvačka Katy Perry s klipem Firework.

Katy Perry, která získala hlavní cenu MTV za nejlepší video roku, pózuje novinářům foto: Reuters

Hlavní událostí výročního udílení cen v živém přenosu z Los Angeles se však podle agentury Reuters nejspíš stalo oznámení americké popová hvězdy Beyoncé, že je těhotná.

Beyoncé, která vystoupila na slavnostním večeru se svým hitem You Put The Love On Top, překvapivě oznámila, že je těhotná. Jejím manželem je rapper Jay-Z a fanoušci a média již léta několikrát nadšeně spekulovali o tom, zda slavný hudební pár již čeká dítě.

Americká zpěvačka Britney Spears obdržela hudební cenu MTV pro nejlepší popové video za svůj klip Till the World Ends. Spears vypadala překvapeně a po příchodu na pódium připustila, že vítěznou sošku vůbec neočekávala. V sále Nokia Theatre poděkovala bohu, rodině, spolupracovníkům a fanouškům za jednu z cen, o kterých tradičně rozhoduje hlasování publika.

Cenu pro nejlepší ženské video získala Lady Gaga za Born This Way. V kategorii nejlepšího mužského videa vyhrál Justin Bieber s U Smile.

Nejlepším novým umělcem se stal Tyler, The Creator s počinem Yonkers. Sošku za nejlepší rockové video získala skupina Foo Fighters za Walk. Za nejlepší hip-hopové video bylo označeno Super Bass od Nicki Minaj.

Autoři: ,

Pronájem, Byt, 1+kk
Pronájem, Byt, 1+kk

Moravcových, Praha 9 - Vysočany, okres Praha
17 900 Kč/měsíc