130 let

Ed Sheeran při pražském koncertě v Tipsport areně. | foto: Tomáš Krist, MAFRA

‚Jen zazpívám písničku‘. Ed Sheeran promluvil o své roli ve Hře o trůny

Kultura
  •   18:00
Irský zpěvák Ed Sheeran prozradil informace o své roli v seriálu Hra o trůny. Podle všeho zpěvák, který boří hitparády a má miliony fanoušků, jen zazpívá a odejde. Fanoušci nejsou nadšení.

„Mám scénu s Maisie (Maisie Williams, představitelka Aryi Stark). Zazpívám ji jednu písničku, načež mi ona odpoví, že to byla pěkná písnička,“ prozradil Sheeran v rozhovoru pro The Hits Radio. Fanoušci se bouří, protože čekali, že Sheeranova postava nějakým výraznějším způsobem zasáhne do děje. Magazín DigitalSpy správně poznamenává, že to tak nutně být nemusí. V seriálu se největší dějové zvraty konaly právě za doprovodu písní - Deště Kastameru (The Rains of Castamere) a O medvědovi a krásné paně (The Bear and the Maiden Fair).

Na diváky Hry o trůny čeká ,zrzoun‘ Ed Sheeran a pouhých třináct dílů do konce

Na otázku, co byl při natáčení jeho největší zážitek, Sheeran odpověděl: „Bylo to močení vedle Johna Snowa (Kit Harrington), než jsme se osobně poznali. Já jsem ho samozřejmě jako velký fanoušek Hry o trůny poznal hned.“

Sedmá řada seriálu Hra o trůny. Zleva: Missandei (Nathalie Emmanuelová), Tyrion...
Sedmá řada seriálu Hra o trůny: Daenerys Targaryen (Emilia Clarkeová).

Sedmá série nebude první, kde si hudební celebrity zahrají epizodní role. Členové metalové kapely Mastodon si v páte sérii zahráli na Divoké, lidi žijící v ledových pustinách za Zdí. V šesté sérii si skupinu potulných muzikantů zahrála u nás oblíbená kapela Of Monsters and Men.

Ed Sheeran je irský zpěvák. Narodil se v roce 1991. Zatím vydal tři alba a na kontě má řadu cen, včetně dvou Grammy za píseň Thinking out Loud.

zdroj: www.youtube.com
Autor: Jaroslav Totušek