Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

AUDIO: Kapitán Demo opět zasahuje. Poslechněte si tři jeho novinky

Kultura

  15:00
Jeden z nejvtipnějších českých interpretů a autorů se po dvou letech vrací s novým albem Bez klobouku boss. Portál lidovky.cz uvádí v premiéře tři písně z této desky.

Kapitán Demo foto: Indies MG

Na albu Bez klobouku boss se podle informací hudebního vydavatelství Indies MG objeví i několik zahraničních hostů, třeba sicilský spolek kavárenských povalečů nebo dítě s podivným pseudonymem Tencoponěmjdesociálka. Svoje slovo dostanou také Demovi kumpáni ProGram a Givi Kross.

Album prý bude podstatně tvrdší a pestřejší než jeho předchůdce Okamžitě odejdi do svého pokoje... (nahrávka, která byla nominovaná na Anděla v žánrové kategorii hip hop). „Na desce se podílel producent, který je známý tím, že zná producenta, který pracoval s producentem Kanye Westa a Beyonce a podílel se na všech jejich albech,“ poutá pozornost médií vydavatel.

A sám Kapitán Demo jistě zcela upřímně a otevřeně dodává: „Bez klobouku boss je můj masterpiece. Je to deska, na který si každej najde svojeho favorita a nikdo už nebude pochybovat o tom, kdo je tady ve hře nejlepší. Je tam hodně refrénů, hodně mostů a hodně slok, hodně dropů a riserů. Celej život jsem čekal na moment jako je tento.“

Autor: