Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

MACHALICKÁ: Pečeme na Honzáka. Nabídka pořadů České televize je tristní

Naše nespokojenost s veřejnoprávní televizí vyplývá z toho, že od ní čekáme to, co nám nemůže dát, a máme mylné představy, že kanál námi zčásti placený by měl nabízet kultivovanější program než televize komerční. Jenže naše milá televize mnohdy nedělá nic jiného, než že se snaží privátní televize dohnat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČT se stala propagandistickou hlásnou troubou jednoho názoru. V totalitním médiu se pak jasně vytrácí humor, lidství i umění. I za minulého režimu bylo možné dělat alespoň politickou satiru. Je dnes možné si v ČT dělat legraci třeba z legračních protihybridních cvičení našich vládních struktur ? KDEPAK !

0 0
možnosti

Tak čtu nejdříve článek, pak diskusi, no a pak se podívám na sloupek vpravo a čtu seznam nejčtenějších článků v kulturní rubrice lidových novin: "Dcera proslulého režiséra točí porno, Coppola do svého Kmotra obsadil skutečného mafiána, Batfleck skončil kvůli alkoholu, zase do toho spadl". Takže vážení přátelé Lidových novin. Opouštím vaši žumpu a jdu si pustit ČT2. Jsem rád, že mohu zaplatil koncesionářský poplatek a nechat vrtkolena mlátit pyskem v diskusi pokleslého plátku.

0 0
možnosti

U každé TV, ať už je veřejnoprávní nebo soukromoprávní má člověk jednu velkou výhodu: Může ji kdykoliv vypnout. Takže, vážení diskutující, doporučuji to, co doporučuji v takřka každé takovéhle diskusi: Když se vám program v TV nelíbí, prostě to vypněte a jděte třeba na procházku do lesa. Mohu vřele doporučit!

0 0
možnosti

Ono je to dost těžké. ČT1 nesmí mít reklamy, takže musí veškerý vysílací čas vyplnit nějakým programem. Soukromoprávní to mají nepoměrně jednodušší, když si člověk vezme, že cca třetinu vysílacího času zaberou reklamy. Pravda. mají něco do sebe, protože v průběu reklam si člověk mů§že odskočil třeba okopat kus zahrádky, zabít a stáhnout králíka, vyluxovat polovinu bytu či umít okno. Takže to je tak, že během sledování jednoho filmu můžete umít okna v celém bytu a přitom o nic z filmu nepřijdete. U ČT tohle prostě nejde.

0 0
možnosti

Slepice ani BBC (zlatá) vejce nesází, nýbrž snáší (případně nesnáší), vážená paní Machalická. Úroveň češtiny v "českých" médiích střemhlavě míří ke dnu. Smutné.

0 0
možnosti

Zábavu někdo neumí i když se snaží. Prostě nemají talent.

Na nového Vericha, Holzmana, Menšíka, Sováka či Dietla si asi musíme počkat.

Horší je, že nám ČT místo objektivního zpravodajství servíruje propagandu. To není neschopnost ale podlý záměr.

0 0
možnosti

Ano, bohužel. Ovšem nikoho to v tomto bordelu nezajímá.

0 0
možnosti

Paní Machalická, váš komentář ne stejně bezpohlavní jako to, vo kritizujete.

0 0
možnosti

Hlavně by se měla naučit česky...

0 0
možnosti
Foto

V poměru cena- výkon je ČT jednoduše hodně muziky za naprostou almužnu. Kvalitní zpravodajství, investigativní práce, dokumenty, dětské pořady, kultura, sport, dokonce vlastní filmová tvorba. Díky za to, co děláte. Přes ty podpásovky, jimž musíte čelit od zlodějů, bolševiků a estébáků, jimž šlapete na kuří oka!

0 0
možnosti

J63i12ř40í 40J30o73n42á27š

17. 2. 2020 12:21

Nóó... mně se 7 miliard Kč ročně, které jdou do ČT z kapes daňových poplatníků, nezdá být almužnu... A hodně muziky? Ty trapné estrády, zmiňované v článku, si můžete dopřát od komerčních TV zadarmo...

0 0
možnosti

J10a91n 52T77o13r75á11k

17. 2. 2020 9:40

Nemít k dispozici dokumentární tv stanice jako je History, NG, Prima zoom, Discovery, Spektrum, Animal planet apod. tak tv ani nezapnu.

0 0
možnosti

A proč vlastně ČT nesmí zařadit oddechovky paní Machalická? Stejně je kritizují nejvíce Ti co na ně permanentně čučí jinde.

0 0
možnosti

V podstatě je to všude stejná komerční bída. Nejlepší je nedívat na nic.

0 0
možnosti