Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Mel Gibson ‚dokokrhal‘. Narážky na Židy a gaye byly moc, přišel kvůli nim o první roli

Producenti chystaného animovaného filmu Slepičí úlet 2 (Chicken Run 2) oznámili, že Mel Gibson nebude namlouvat hlavní postavu. Producenti reagují na čerstvá obvinění herečky Winony Ryderové, která Gibsona viní z rasistických a sexistických poznámek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V čem má Mel Gibson pravdu ?

0 0
možnosti

Tvrzení antisemity Gibsona je stejně relevantní, jako zlodějky Ryder, a sebrat mu roli kvůli nepodloženému tvrzení o čemsi, co se odehrálo před 10 lety je absurdní.

0 0
možnosti
Foto

Mel Gibson má pravdu!

0 0
možnosti
Foto

1) ve svobodné zemi jsi nevinný dokud nejsi ODSOUZENÝ!!! 2) Gibson řekl, že dotýčná hvězdička LHALA. Tzn., jeho slovo proti jejímu slovu. Pokud s ním má problem, tak ať ho dá k soudu. 3) Mel Gibson nepotřebuje nějaké "kokrhání"!!! On je PRODUCER, HEREC a REŽISÉR v jednom. Dělá dobré filmy, které VYDĚLÁVAJÍ dollary. 4) LN se snižují na úroveň fašistickou rudých plátků, kdy sami sebe prohlašují za NEVULGÁRNÍ a medium. 5) Celé to smrdí honem na čarodějnice a LM ještě k tomu přikládá na hranici sprostoty a NECIVILIZOVANOSTI.

0 0
možnosti
Foto

To už je 20 let? Panečku, ten čas letí. Byl to fakt perfektní úlet

Co se Gibsona týče, je to skvělý herec, Ryderová mu nesahá ani po paty a rozhodně není na rolích závislý. Vyděláno má dost, mohl by jít do důchodu. Cením si, že zůstává svůj, třeba s ním nemusím ve všem souhlasit. A o tom to je

0 0
možnosti
Foto

Gibson je jistě dobrý herec, ale nesnáším jeho výpady vůči Židům.

Nikdy bych nezakazoval filmy, v nichž hrál, nikdy bych nesnižoval jeho herecké umění, nikdy bych ho neodstraňoval ze síní slávy a necenzuroval to, co natočil, ale také mi nevadí, když s ním někdo dnes nechce točit.

Kéž bychom žili v rozumném světě. Komu čest, tomu čest. Komu odsudek, tomu odsudek. Jen to nesměšovat. S nadsázkou: I ředitel zeměkoule si zaslouží trest smrti, pokud zavraždí, ale nezapomínejme na to, co dobrého po něm zůstalo krom smíšených pocitů. Karel IV. měl na dnešní poměry hodně podstandardní vztah k Židům (je to skvrna na celém tehdejším křesťanství), ale dělat z něj zločince? Ahistorická čuňárna. Podobně ke Gibsonovi (i když ten ještě žije).

0 0
možnosti

Jako co řekl Gipson o Židech nevím. Pokud řekl, že mohou za všechny války, není to podle mne pravda, ale Marx byl Žid. V každém případě je třeba oddělit soukromí a jaký je ten člověk herec.

Pokud bych se nedíval na filmy s pitomci, a křiváky, nemohl bych se dívat na žádný film. Obzvlášť v těch hollywoodských se to MeetToo milkami, darebáky a magory jen hemží. Ty naše se ale blíží. Nerušte Gipsona, zrušte Hollywood.

0 0
možnosti

A co takhle rovnou ho zastřelit. Nebo alespoň nějaký odvykací tábůrek... No, máte pravdu, teprve začínáme. Ale pokroky máme pěkné, není-liž pravda?

0 0
možnosti

Jsem proti násilí a mám rád lidi , kdyby dal nějaký žid Gibsonovi do nosu, alespoň by měl pro svůj antisemitismus reálný důvod. Určitě by se žádné výroky neměly zakazovat, alespoň pak víme kdo je kdo.

0 0
možnosti

Mel Gibson je zasloužilý antisemita

V roce 2004 se měl Gibson při natáčení filmu Umučení Krista nechat slyšet, že holokaust byla pouhá „hra s čísly“. Největší kritiku ale herec schytal kvůli záznamu z roku 2006, na kterém začal nadávat dopravnímu policistovi. Důvodem bylo to, že ho příslušník zastavil opilého. „Židé můžou za všechny války na světě,“ je jasně slyšet na záznamu mezi celou salvou jiných nadávek. Herec se tehdy prostřednictvím svého agenta omluvil, ale ani tak nebyl všemu konec.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/kultura/takze-ted-dostanu-aids-mel-gibson-by-se-mel-zodpovidat-ze-svych-vyroku-tlaci-herecka-ryderova.A200624_151041_ln_kultura_jto

0 0
možnosti

Jasně, že jsou v "Hollywoodu" všichni pitomci víme.

Mobily nám vyrábí komunisti z Číny. Vyvíj je možná velcí drebáci. Stejně tak auta třeba vyrábí nacisté, nevím, neptal jsem se jich. Přesto je kupujeme.

Ale jaký je Mell Gipson jako herec?

Židy mám celkem rád, pokud je to pravda, tak bych s Gipsonem nesouhlasil. Nemůže si ale v soukromí dělat co chce?

0 0
možnosti