130 let
Limp Bizkit

Limp Bizkit | foto: Reprofoto

Na Rock for People do Hradce dorazí také američtí Limp Bizkit

Kultura
  •   13:00
Americká numetalová formace Limp Bizkit soustředěná kolem frontmana a zpěváka Freda Dursta bude další ze zahraničních hvězd festivalu Rock for People, který se v Hradci Králové odehraje 4. do 6. června v tradičním Festivalparku. O měsíc později od 3. do 5. července se uskuteční Rock for People Europe v Plzni v bývalé vozovně dopravních podniků v Cukrovarské a v areálu Papíren v Zahradní ulici.

„Opravdu nás těší, že jednání s managementem kapely vykrystalizovalo do této podoby a my budeme mít možnost návštěvníkům festivalu a zejména pak fanouškům Limp Bizkit Limp Bizkit dopřát tento hudební zážitek,“ uvedl Michal Thomes, dramaturg festivalu.

Mezi dalšími potvrzenými kapelami pro Hradec Králové jsou Faith No More, Bastille či Hollywood Undead. Plzeňský festival nabídne balíček evropských interpretů z osmadvaceti zemí v čele s Guano Apes, Parov Stelar nebo The Ting Tings.

Čtěte tké

Americká kapela Limp Bizkit známá hitem Behind Blue Eyes se v České republice představila minulý rok na pražském Výstavišti na festivalu Aerodrome. Do metropole se vrátila po pěti letech, kdy zahrála v pražské O2 areně. Jejich příznivci se nedávno dočkali nové desky Stampede Of The Disco Elephants.

Autor: ČTK