Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Natačení nového Batmana se zastavilo. Herec Robert Pattinson se nakazil koronavirem

Kultura

  22:04
Los Angeles/Londýn - Americký herec Robert Pattinson měl pozitivní test na koronavirus, a v Londýně se proto zastavilo natáčení hollywoodského velkofilmu The Batman, v němž Pattinson hraje hlavní roli. Informoval o tom ve čtvrtek server The Hollywood Reporter. Výroba filmu, který má mít premiéru příští rok, se teprve nedávno znovu rozjela po dlouhé přestávce způsobené právě pandemií covidu-19.

Americký herec Robert Pattison. foto:  Dan Materna, MAFRA

Lidé chodí do kin navzdory varováním. Tenet si v kinech vede lépe, než se předvídalo

„Člen štábu u filmu The Batman měl pozitivní test na koronavirus a v souladu s nastavenými pravidly je nyní v karanténě. Filmování je dočasně přerušeno,“ uvedlo studio Warner Brothers ve svém prohlášení, aniž nakaženou osobu jmenovalo. Magazín Vanity Fair poté jako první uvedl, že nákazu test prokázal u hlavní hvězdy snímku - 34letého Pattinsona.

Další filmové zpracování komiksového příběhu superhrdiny Batmana režíruje Matt Reeves a kromě Pattinsona v něm hraje například Zoe Kravitzová, Colin Farrell, John Turturro či Andy Serkis.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...