130 let

Adam Levine z Maroon 5 vystupuje o přestávce Super Bowl LIII. | foto: Reuters

‚Nejhorší vystoupení v historii‘ zpěvák nezachránil ani striptýzem. Fanoušci kritizují show Super Bowlu

Kultura
  •   17:28
ATLANTA/PRAHA - S těžkou kritikou se musí vypořádat kapela Maroon 5, která byla letos vybrána pro legendární Super Bowl Halftime Show. Finálový zápas ligy amerického fotbalu NFL je v USA nejsledovanější událostí roku, vystoupit v poločase je tak pro hudebníka velká prestiž. Avšak Maroon 5 se jí podle diváků nezhostili se ctí. Podle kritik nepředvedli v podstatě nic a nudnou show mnohými označovanou za nejhorší v historii nezachránil ani vypracovaný hrudník frontmana kapely Adama Levina.

Finálový duel mezi New England Patriots a Los Angeles Rams měl v poločase podprůměrné skóre 3:0 a fanoušci na stadionu v Atlantě se tak těšili alespoň na přestávkové rozptýlení. Jenže vystoupení nemělo šťávu a Maroon 5 to na sociálních sítích pěkně schytali.

Loni byl hlavní hvězdou večera Justin Timberlake a jeho vystoupení mělo sledovanost kolem 106 milionů diváků. Asi nejlepší přestávkovou show předvedla před dvěma lety Lady Gaga jejíž krátký koncert sledovalo 120 milionů diváků. Letos podle prvních čísel sledovanost přestávkové show výrazně poklesla.

Zřejmě nejsledovanější sportovní událost světa neprovází vždy jen povedené vystoupení. Zpěvačce Janet Jackson například vypadlo v roce 2004 ze šatů ňadro. Letos si Adam Levine v průběhu koncertu postupně odkládal oblečení až byl od pasu nahoru nahý. Američtí fandové však tento jeho striptérský kousek neocenili a kritizovali ho, že své vystoupení ani přes vypracovanou postavu nezachránil.

Adam Levine z Maroon 5 vystupuje o přestávce Super Bowl LIII.
Adam Levine z Maroon 5 vystupuje o přestávce Super Bowl LIII.

Zpěvák ještě před vystoupením uvedl, že chce posunout své vystupování a „mluvit skrze hudbu“, to se však podle fanoušků nepovedlo.

Autor: Lidovky.cz
  • Vybrali jsme pro Vás