Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

‚Nikdy si nenechte radit od mámy.’ V Divadle pod Palmovkou prozradí jak na ženy

Kultura

  16:00
PRAHA - Ve studio Palm Off v Divadle pod Palmovkou se rozhodli z vědy, jakou bezesporu „balení“ žen je, udělat divadelní hru. Jako předloha posloužil bestseller Tomáše Baránka nazvaný Jak sbalit ženu 2.0.

Jak sbalit ženu 2.0 - vizuál foto: Divadlo pod Palmovkou

Chcete konečně najít dívku vašich snů? Vymanit se z neuspokojivých vztahů, nebo mít alespoň někoho? Hra Jak sbalit ženu 2.0 je o karambolech vztahů mezi muži a ženami, založená na stereotypech a komunikačních chybách. Tomáš Baránek působil několik let jako vztahový poradce a ze svých poznatků napsal návod pro ty, kteří nemají dostatečné schopnosti v technologii milostného lovu. Nemá je ani hlavní mužský hrdina hry Kamil, ale od toho tu přece kniha je, ne? „Myslíme, že to bude trošku hit,“ rozhodně neřekl autor adaptace Tomáš Dianiška.

Bestseller Jak sbalit ženu 2.0 byl přeložen i do slovenštiny a polštiny. Kromě podrobně vysvětlených rad pro všechny tápající obsahuje i řadu praktických cvičení...

Jak sbalit ženu 2.0 - čtená zkouška
Jak sbalit ženu 2.0 - čtená zkouška

Na schůzku přijďte přesně. Je to sexy. Sport není nic, za co byste se museli stydět. Nehybností zasmrádnete a ženy vaší useděnost vycítí na sto honů. Sport pomáhá vyplavit látky, které ženy přitahují, a to i když se pak osprchujete. (ukázka z knihy)

Jak sbalit ženu 2.0
Studio Palm Off v Divadle pod Palmovkou
Autor předlohy: Tomáš Baránek
Divadelní adaptace: Tomáš Dianiška
Režie: F.X.Kalba
Výprava: Lenka Odvárková
Hudba: Jakub Hlobil
Dramaturgická spolupráce: Ladislav Stýblo
Hrají: Tereza Dočkalová, Barbora Kubátová, Jakub Albrecht a Tomáš Dianiška
Premiéra: 10. února v 19:30

eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie
eMimino soutěží: Vyhrajte balíček v hodnotě 1 000 Kč z dm drogerie

Milovníci kosmetiky pozor! Tento týden soutěžíme o pět velkých balíčků v celkové hodnotě 5000 Kč. Zapojte se do soutěže a vyhrajte lákavý balíček...