Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

OBRAZEM: Jak to žije na Rock for people

Kultura

  16:16
HRADEC KRÁLOVÉ - Na prvních z pěti festivalových scén se kolem pondělního poledne začal rozjíždět program předposledního dne 17. ročníku festivalu Rock for People, který se koná na letišti v Hradci Králové.

Nadšení fanoušků foto: ČTK

V pondělí vystoupí i skupina Levellers, přátelé tuzemské kapely Divokej Bill, jejichž manažer omylem sháněl informace o cestě do Českého Brodu, kde se konalo prvních 12 ročníků festivalu.

Stanové městěčko je přecpané k prasknutí

Domácí scénu budou mimo jiné reprezentovat Divokej Bill, Wohnout, Skyline či Druhá tráva. Své zastoupení na festivalu bude mít i slovenská scéna díky formacím Polemic, From Our Hands, Zoči voči nebo Talkshow.

skupina Nightwork

Pokračovat bude provoz divadelní scény a další doprovodné programy. Vinou nepříznivého počasí se však neuskuteční v plánovaném rozsahu.

Chvíle odpočinku, než začne další koncert

I přes deštivé a chladné počasí dorazilo na hlavní hvězdy nedělního programu přibližně 23 000 lidí a je pravděpodobné, že budou ve zbývajících dnech atakovat loňskou rekordní návštěvnost, kdy ve Festivalparku napočítali 28 500 fanoušků.

Na snímku skupina CCTV Allstars

Letošní Rock for People, který byl zahájen 2. července, nabídne vystoupení zhruba 140 kapel, 20 dýdžejů a dvou desítek divadelních souborů.

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!