Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Ozzy v Praze nevystoupí. Kvůli zdravotním problémům zrušil evropské turné

Ozzy Osbourne (Los Angeles, 25. ledna 2020) foto: AP

Špatná zpráva pro všechny, kteří se těšili na pražský koncert Ozzyho Osbournea, který se měl konat 19. května v O2 areně. Zpěvák zveřejnil na svém Instagramu omluvu, že kvůli neutuchajícím zdravotním potížím není schopen nadcházející turné absolvovat.
  12:41

„Jak asi všichni víte, před čtyřmi lety jsem měl vážnou nehodu, při níž jsem si poškodil páteř. Snažil jsem se vrátit se zpět na pódium, hlas mám v pořádku. Nicméně po třech operacích, léčbě kmenovými buňkami, nekonečných fyzioterapiích a nejnověji průlomové léčbě kybernetikou jsem na tom pořád fyzicky špatně,“ napsal Ozzy na svůj instagramový účet a dodal, že není schopný absolvovat nadcházející turné.

„Představa, že zklamu své fanoušky, mě opravdu s**e víc, než si vůbec dokážete představit. Nikdy by mě nenapadlo, že s koncertováním skončím takovýmhle způsobem. Můj tým v současnosti vymýšlí, kde bych mohl vystupovat, aniž bych byl nucen cestovat z města do města a ze země do země,“ stojí ještě v Osbourneově kajícné omluvě.

Na závěr Madman ještě připojil poděkování rodině, fanouškům, celému týmu a také kapele Judas Priest, která ho na turné měla doprovázat. A skončil svým typickým „I love you all“.

Autor:

Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč
Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč

Každý týden můžete získat zajímavé balíčky od značek Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč. Hrajte s námi a získejte hlavní výhru, balíček s...