Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pavel Bobek natáčel v Nashvillu album coververzí písní Cashe

Příští pondělí bude na trh uvedeno album coververzí písní Johnnyho Cashe, jež Pavel Bobek nazval podle svého textu Nic nehledám. Nahrávky vznikaly kromě jiného i v americkém studiu Quad v Nashvillu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Sochorec

17. 3. 2010 14:28
Z. Pátek

Jiste jste nezapsal kdo tu skladbu zpiva ze to jsou poulicni zpevaci i kdyz to je obehrany hit od zpevaku kteri peji na ulici je to unikat Sam Pavel B priznava ze v USA zpivaji v pabech lide kteri by mohli v evrope koncertovat a davat nafrak zpevakum treba tipu nekterych ceskych skrekaru ktery delaji penize Priklad M David.....

0 0
možnosti

Z. Pátek

17. 3. 2010 19:02
Re: Z. Pátek

Nakouknu a vidím, že tu mám poštu: neberte můj příspěvek, prosím, jako útok na vás a váš vkus, proboha, je to jen můj názor (na tu podle mne odrhovačku). S Pavlem Bobkem nemohu než souhlasit a věřit mu, i když jsem ve Státech nikdy nebyl - vždyť U.S. jsou nakonec kolébkou všech mnou milovaných proudů hudby (Johnny Cash, jehož coververze PB po již celá desetiletí zpívá, je mým životním favoritem, mimochodem, přestože jinak holduji ještě víc bluegrassu). Nuly typu Michal David, ačkoli jeho teď v médiích často opět nazývají jako  "hitmakera", vůbec nemá cenu zmiňovat a než takovéto srágory naší pop scény, to snad radši  i tyrolské jódlery s jejich absolutně nemuzikální němčinou. Tedy bez urážky - dobré muzikanty na ulicích a všude na světě hluboce ctím, jen ten song, který jste poskytl, mi přijde zrovna velmi, ale velmi prvoplánový a jednoduchý, takový vlezlý nápěv jsem schopen stvořit na záchodě, věřte nebo ne. Jenže i v tomhle (v těch vlezlých, patetických a uřvaných refrénech) se mnoho amerických muzikantů taky často vyžívá a není to - tedy myslím - nic, čemu by se mělo plácat. Mějte se dobře a přeju, ať vás potkává a těší dobrá hudba, máte-li rád P.Bobka, určitě si vybrat umíte. S úctou Z.P.

0 0
možnosti

J. Sochorec

17. 3. 2010 4:24
0 0
možnosti

Z. Pátek

17. 3. 2010 9:44
Re: vrele doporucuji vzhlednout

Hmmm, nojo, to vám teda řeknu. Děsný, žejo? Něco jako cosmopolitní komerční verze známýho songu Pes itrničku sežral, ne? Jo, u těchhle soulovejch černejch muzikantů obdivuju tu jejich spontaneitu a jak to maj v krvi. Ale musí jít o nějakou "napadnutou" muziku, maj jí přece požehnaně. Ale tohle... maj soudnost, Roubíček. :-)

0 0
možnosti

J. Polanecký

16. 3. 2010 8:55
Tak

to se těším na CD.

0 0
možnosti

J. Sochorec

16. 3. 2010 8:40
Pavle >>Great<<<

Krasny clanek hezky se cte a nahravky?? Budou zazitkem pro vsechny co radi Country uz se tesim.....

0 0
možnosti

Z. Pátek

16. 3. 2010 8:31
Krása, Pavle!

Velmi vám to přeju a dík Luboši Malinovi, jak to krásně v Americe "nahazuje". Až budu foukat do harmoniky (aspoň skoro) jako Charlie McCoy, nechám se tam s váma taky zatáhnout, jo? ;-)

0 0
možnosti