Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Podporuju cenzuru, prohlásil Jiří Menzel na festivalu v Indii

Režisér Jiří Menzel převzal na mezinárodním filmovém festivalu v indickém Goa cenu za celoživotní přínos kinematografii a při té příležitosti si postěžoval na situaci v dnešním filmovém průmyslu. Kritizoval úroveň zejména amerických filmů, ale i diváků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

26. 11. 2013 7:23
Menzel už má věk na to,

aby byl zapšklým dědkem. Nikdo ho nenutí dívat se na filmy, které se mu nelíbí, stejně tak by on neměl nikomu vnucovat svůj vkus.

0 0
možnosti
IJ

25. 11. 2013 14:21
docela mne tento clanek šokoval

hlavne logika p. Menzla, ma rad vyvoj ale jenom techniky ne mysleni - vsechny americke filmy jsou urcen pro lidi s mentalitou dvanactiletych hochu ??? .... zapomnel jste na devcata pane rezisere !!! a ze podporujete cenzuru ? ... znate vubec vyznam toho slova? (nechtel byste take zakazat prodavat tvaruzky v obchodech protoze vam smrdi? (a autorovi clanku , kdyz uz jste se rozhodl počeštit jmeno americke herecky Susane Sarandon - nechapu proc byste to musel delat !! - tak to udelejte dusledne a ne jen napul .... o jak nesmyslne.

0 0
možnosti
PH

P. Helebrant

25. 11. 2013 14:54
Re: docela mne tento clanek šokoval

Amíci mu poslali Oskara bez insignií...musel si je tady nechat dodělat. A to tento komunistický přisluhovač sám přiznal na ČT. Amíci už tehdy věděli, co je to za špínu. :-)))

0 0
možnosti