Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

‚Posuneme limity vyprávění.‘ Rapper Kayne West chystá seriál o sobě z alternativní reality

Kultura

  16:00
Podivný projekt. Rapper Kanye West, známý egomaniak, chystá nový seriál. Psychedelické sci-fi dílo Vesmír všeho (Omniverse) bude zkoumat koncept lidského ega a různých perspektiv. Hlavní postavou bude sám Kanye, ale zahraje si ho Jaden Smith, syn Willa Smithe. Seriál se ani nezačal natáčet, ale tvůrci už o něm šíří velkolepá prohlášení.

Kanye West na předávání cen MTV v Madison Square Garden. foto: Reuters

Televize Showtime oznámila, že ve spolupráci s rapperem Kanyem Westem chystá seriál Vesmír všeho. Ten se bude odehrávat v alternativní realitě, kde hlavní postavou bude mladší verze Kayneho Westa v podání Jadena Smithe (Po zániku země, Karate Kid). Není divu, protože celý seriál produkuje filmová společnost Westbrook Entertainment, která patří Willu Smithovi a jeho manželce Jadě.

Kanye West na předávání cen MTV v Madison Square Garden.
Muzikant Kanye West a Kim Kardashian na Met Gala v New Yorku.

O konkrétním ději zatím žádné detaily nejsou. Každý z půlhodinových dílů má ale přinést jiný náhled na možnosti perspektivy. Podle Showtime má první série „prozkoumávat lidské ego očima Kanyeho Westa z alternativní reality“. Zní to možná jako vtip, ale je myšlen vážně.

Producent, který se ‚vybarvil‘ až na sociálních sítích. Kanye West slaví čtyřicet let

Scenáristou seriálu je nováček Lee Song-čin (seriál Sillicon Valley). „Jsem nadšen a potěšen z možnosti spolupracovat se všemi zúčastněnými, abychom představili alternativní očima mladého muže, kterým je shodou náhod Kayne West. Vesmír všeho není o našem vesmíru a ani o našem Kanye Westovi. Chceme totiž nabídnout nový pohled na alternativní realitu a vědomí. Chceme v půlhodině každého dílu posunout limity vyprávění,“ sdělil Song-čin v rozhovoru pro magazín Deadline.

Bude zajímavé sledovat, co z Vesmíru všeho nakonec vznikne. Dost možná z něho totiž nakonec bude jen další platforma pro výlevy rappera, který je svým egem pověstný. Možná nás ale Kanye nakonec všechny překvapí.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!