Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Premiéra nové bondovky Není čas zemřít se opět odkládá. Do kin půjde nejdříve na jaře

Bondovka Není čas zemřít (2020). Režie: Cary Joji Fukunawa. foto: FORUM FILM

Nejnovější díl filmové série o britském superagentovi Jamesi Bondovi bude uveden do kin nejdříve na jaře příštího roku. Producenti v pátek oznámili další několikaměsíční odklad premiéry. Nově je naplánována až na začátek dubna příštího roku. Snímek Není čas zemřít se měl původně začít promítat už tento duben, kvůli pandemii covidu-19 ale byl na jaře termín přeložen na listopad.
  10:21

V pátek tvůrci filmu „oznámili, že premiéra Není čas zemřít, 25. snímku v sérii o Jamesi Bondovi, bude pozdržena do 2. dubna 2021, aby mohl být představen v kinech po celém světě“, informuje stručné prohlášení na oficiálním webu produkce. „Chápeme, že odklad bude pro naše fanoušky zklamáním, ale nyní se těšíme na to, že Není čas zemřít budeme moci sdílet příští rok,“ dodává příspěvek.

Hlavní roli neohroženého agenta 007 v novém snímku režiséra Caryho Fukunagy ztvárnil opět britský herec Daniel Craig. Pro něj to má být poslední účinkování v roli Jamese Bonda. Jeho úhlavního nepřítele si zahrál americký herec Rami Malek, držitel Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody.

Autor:

Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?
Pylová sezóna: Jak poznat alergii u svých dětí?

Alergie je nepřiměřená reakce imunitního systému na běžné, obecně neškodné látky v okolním prostředí. Taková látka, která vyvolává alergickou...