130 let

Lákadlem Primy Star by měly být i první díly Rodinných pout. | foto: PRIMA

S Italem v kuchyni nebo Rodinná pouta od začátku. Prima v pondělí spustí stanici Prima Star

Kultura
  •   17:00
PRAHA - Televize Prima v pondělí 14. června spustí již svou osmou stanici. Prima Star nabídne podívanou z archivů a reprízy reprízy pořadu. Svým zaměřením hodlá konkurovat ČT3.

Prima Star bude osmou stanicí skupiny Prima. Desátou, pokud počítáme i dvě časově posunuté stanice. Zaměřením půjde o archivní stanice ve stejném duchu, jako jsou ČT3 nebo Nova Gold. 

Pořad Like House na TV Prima.
Zábavná show Zlatá maska.

Stanice konkrétně nabídne první díly Rodinných pout, prvního „nekonečného“ seriálu na území Česka. Zaměří se i na vaření v reprízách dílů pořadů S Italem v kuchyni nebo Božské dorty od Markéty. Výběr uzavřou zábavné pořady typu Carusošou, Nikdo není dokonalý nebo Jak se staví sen

„Kanál bude pro všechny milovníky klasické prima zábavy. Najdou na něm totiž všechny formáty, které milovali 28 let našeho vysílání, a na obrazovkách je v poslední době neměli šanci vidět. Často si však o ně psali, a tak jsme pro ně sestavili speciální kanál, kde všechny své oblíbené hvězdy uvidí,“ představuje novinku generální ředitel Primy Marek Singer.

Diváci mohou stanici naladit již nyní v DVB-T2, multiplexu 22 pod názvem Prima Star. Podrobný návod přichystala Prima na webu.

Autor: jto