130 let

WWW: Tanec sekyr | foto: BigBoss

WWW předvedou svůj Tanec sekyr

Kultura
  •   8:05
PRAHA - Přes počáteční nejistotu ohledně přesného data releasu může Bigg Boss hrdě oznámit, že právě vychází druhá deska WWW s názvem Tanec sekyr. Její křest proběhne 12. května v pražském klubu Roxy.

Debutová deska WWW nazvaná Neurobeat (Bigg Boss, 2006) byla velice pozitivně přijata kritikou i náročnějšími posluchači, hledající jiné polohy hip hopu. Nosič vyšel v podobě dual disku s dvanácti audio tracky na jedné straně a s pěti videoklipy na straně druhé. Články a kritiky zmiňovaly vysokou míru nadžánrovosti, hudební i textovou expresivnost, novátorství a neotřelý přístup k hudbě jako takové.

Neurobeat přišel jako rána z čistého nebe, zaplnil dlouho zející mezeru v hudebním spektru a WWW si okamžitě vytvořili početnou obec svých příznivců. Energie a atmosféra kolem skupiny se díky její vyhraněnosti a nezařaditelnosti přibližuje statutu kultovní skupiny.

V současné době přicházejí WWW v sestavě Sifon, Milesa, Brainy Thug a Typlt s další deskou nazvanou Tanec sekyr, která se na pultech obchodů objevila 20. dubna. Očekávejte porci hudby, nepodřizující se ničemu a nikomu, hudby, která popírá většinu vytvořených stereotypů a klišé. Těšte se na tanec veškerého nářadí ve vašem kumbálu.

WWW: Tanec sekyr (trailer)

Autoři: Lidovky.cz