Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

‚Že Vy mi civíte na spodničku!‘ Britové chystají seznamovací show inspirovanou Bridgertonovými a Pýchou s předsudkem

Kultura

  14:00
LONDÝN - Streamovací služba Peacock se chystá spojit oblíbený formát seznamovacích reality show a prostředí viktoriánské Anglie. V pořadu nazvaným Pýcha a předsudek: experiment v romantice bude dívka hledat svého „pana hraběte“.

Natáčení seriálu Bridgerton. foto: Netflix

Zástup mužů z nejrůznějších společenských vrstev ucházejících se o ruku jedné dámy. Aby vůbec měli šanci na romantickou plavbu po jezeru plném labutí, kromě dotyčné krásky musí na svou stranu získat celý i její služebnictvo. Nebude to jednoduchý úkol, ale správný viktoriánský gentleman se ho určitě nezalekne. 

Z natáčení seriálu Bridgertonovi (2020)
Ze seriálu Bridgertonovi (2020)

Všechno se podřídí atmosféře. Nápadníci budou svou vyvolenou zvát na projížďky kočárem, psát ji ručně zamilované dopisy plné poezie a hovořit s ní o intelektuálních tématech. Více společnost Peacock neprozradila, už z názvu je však jasné, že se inspirovala romantickou klasikou Pýcha a předsudek. Do toho zamíchala myšlenky z jednoho nejúspěšnějších seriálů současnosti, netflixovských Bridgertonových

Seznamovací reality show jsou stále oblíbenějším formátem. Producenti proto neustále vymýšlí způsoby jak je ozvláštnit. Například loňská Láska je slepá z produkce Netflixu operuje s tím, že se účastníci seznámí a zasnoubí ještě před tím, než se fyzicky potkají. show Too Hot to Handle, která se letos dočkala již druhé série, si zase pohrává s myšlenkou, zda účastníci mohou navázat plnohodnotné vztahy, přestože mají zakázaný jakýkoliv fyzický kontakt. 

Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč
Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč

Každý týden můžete získat zajímavé balíčky od značek Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč. Hrajte s námi a získejte hlavní výhru, balíček s...