Diskuze
Člověka k jídlu láká také jeho zvuk
Jídlo nevnímáme jen chuťovými buňkami a zrakem, ale také sluchem. K tomuto závěru došla skupina britských vědců z univerzity v Leedsu, podle nichž lidi láká k zakousnutí se do chipsů nebo jablka také
zvuk, který při tom vzniká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Angela
5. 9. 2006 15:33
buřtovej stánek
........"co se týče potěšení z jídla, je zvuk stejně důležitý jako jeho barva a chuť". ......
Skoda, ze ti vedci nezkoumali pomery v blizkosti stanku s burtama. Pak by zjistili, ze zapomneli zkoumat VUNI, bez ktere by prodavac burtu neprodal skoro nic, protoze bez te vune je vypadani a krupani asi na backoru.
0
0
možnosti
Polemizátor
5. 9. 2006 15:24
Co křupe?
"geneticky vrozené vnímání křupavosti jídla jako znaku jeho čerstvosti"...to mi napovězte, které jídlo v přírodě křupe na znamení, že je čerstvé. Pátrejte hodně v minulosti, protože máme mít geneticky vrozené. Co jedl pračlověk křupavého?
0
0
možnosti