Diskuze
Označovat polotovary v menu? Nápad je to skvělý, říká Pohlreich
Představte si, že byste si v restauraci vybírali oběd podle toho, co mají v kuchyni zrovna čerstvé. Místo páčení informací z obsluhy byste jednoduše otevřeli nabídku v jídelním lístku. Ve Francii to jde, u nás si zřejmě ještě počkáme. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je ale k normě skeptický. "Bylo by to skvělé, ale v Česku by to stejně nefungovalo, pojďme raději vychovávat konzumenty," říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
19. 7. 2013 8:45
Polreich
V pořadu " Ano šéfe " vyhazoval kečup z okna a hulákal že kečup nemá v jkuchyni co dělat a najednou uzavřel s firmou co vyrábí kečupy dohodu a už mu kečup nevadí.Hrubé a sprosté vyjadřování mě už dávno znusilo tuto osobu. Je u nás spousta jiných a kvalitnějšejších kuchařů a šéfkuchařů . Ty jeho výtvory uprostřed kopeček čehosi omotané trávou je vrchoů gastronomie. A malé hospůdky ať laskavě nechá na pokoji a zlikviduje raději sám sebe.
0
0
možnosti
P. Cis
4. 7. 2013 12:29
Vyhnívající civilizace
...Nastal čas ku projednání návrhu zákona, limitujícího maximální množství zákonů...
0
0
možnosti